Uitgebreid Zoeken
Zoek in titel en omschrijving
 
 

Teknetics T2 Classic Metaaldetector

Advertenties van Google
 
 
Plaatsingsdatum: 16-02-2017
Teknetics T2 Classic Metaaldetector
Tweet deze advertentie

Teknetics T2 Classic Metaaldetector

185 keer bekeken

prijs: € 599,00
Adverteerder
Naam:
Leo
Telefoon:
0513465093
Woonplaats:
Lippenhuizenf, FR
Meer advertenties van deze adverteerder
http://https://www.kooistra..
Beschrijving: De Teknetics T2 is wereldwijd 1 van de beste metaaldetectors die er bestaan en winnaar van vele metaaldetector prijzen in Europa, Amerika en Afrika. De T2 is al jaren een van de meestverkochte detectors in Europa, maar ook internationaal wordt de T2 veel gebruikt, door muntenjagers en goudzoekers in de internationale goudvelden en goudmijnen. De goede prijs / kwaliteit verhouding maakt de T2 een absolute bestseller;

De T2 blinkt uit in het vinden van goldnuggets, natuur goud, juwelen, munten en andere kleine objecten
Beschikt over een groter dieptebereik dan concurrende detectoren in haar prijsklasse
Zeer hoge herstelsnelheid (Recovery Speed)
Eenvoudige bediening, hierdoor ook geschikt voor starters
Perfecte akker zoeker
Lichtgewicht
Geschikt voor vrijwel alle bodemomstandigheden, ook voor hoog gemineraliseerde en zoute bodems
Goede ijzerdiscriminatie

Numerieke voorwerpidentificatie (1 - 99)
De T2 metaaldetector beschikt over een numerieke voorwerpidentificatie (1-99). Zodra de metaaldetector een object detecteert verschijnt er een nummer in het midden van het display. Elk nummer staat voor een metaalsoort / objectsoort. (Bijvoorbeeld nr. 76 een euromunt, nummer 20 ijzer) Zo kunt u objecten leren identificeren (herkennen). Daarnaast beschikt de T2 over 4x audio toonhoogte voorwerpidentificatie. De metaaldetector geeft dan verschillende audio tonen voor de verschillende metaalsoorten. Bijvoorbeeld een hoge toon voor zilver, een lage toon voor ijzer en een middentoon voor goud.

Discriminatie, Gevoeligheid en Threshold (Hum-Level)
U kunt de gevoeligheid (diepte) zelf bijstellen, net als de discriminatie. (mogelijkheid tot het discrimineren van ongewenste objecten zoals spijkers en bierdoppen).
Door middel van de Threshold functie (achtergrondtoon hum-level) zult U zelfs de allerkleinste objecten niet missen.

Waterdichte zoekspoel
De Teknetics T2 detector beschikt over een waterdichte zoekspoel en steel, alleen het display is niet waterdicht. U kunt de Teknetics T2 daarom wel gebruiken in ondiep water, zolang het display maar niet nat wordt. Ook tijdens een regenbui dient u uw display te beschermen met een display beschermhoesje.

Reactiesnelheid
Deze metaaldetector blinkt vooral uit in haar dieptebereik en haar hoge reactiesnelheid (herstelsnelheid). Dit laatste is vooral van belang indien er meerdere voorwerpen direct naast elkaar liggen. De meeste metaaldetectors geven u dan slechts 1 signaal. U zult bij de T2 merken dat deze u laat horen en zien dat het om meerdere objecten gaat.

Dieptebereik
Het dieptebereik van de Teknetics T2 is zeer goed. Het is 1 van de diepstzoekende metaaldetectors in ons assortiment ! Net als voor alle andere metaaldetectors geldt het principe dat het dieptebereik altijd afhankelijk is van het formaat van het object. Hoe groter een object is, hoe dieper de Teknetics T2 het object kan detecteren. Daarnaast kunnen andere factoren een rol spelen bij het dieptebereik zoals de bodemsoort en bodemomstandigheden, de materiaalsoort etc. Over het algemeen kunnen we stellen dat de Teknetics T2 een object ter grootte van een enkele munt op een diepte van 40 cm cm kan detecteren, en grote objecten tot maximaal 2 meter diepte.

Pinpoint
De Teknetics T2 heeft als extra een pinpointfunctie. Dit is een hulpmiddel voor het exact lokaliseren van objecten. U kunt hierdoor de plaats van het object beter bepalen en zult minder werk hebben met het opgraven van het object. Tijdens het pinpointen kunt U ook de diepte van het object in inches aflezen op uw display.

Audiotoon Objectidentificatie
De Teknetics T2 beschikt over 4 verschillende audiotonen. Hierdoor is het object onderscheid nog duidelijker te horen.

Volumeregeling
De T2 beschikt over een volume regeling.

Grondbalans
De Teknetics T2 beschikt over een automatische en handmatige grondbalans. De handmatig instelbare grondbalans heeft een Fast Grab functie (pompen) met continue bodemidentificatie (Phase). Het bodemmineralisatie niveau kan eenvoudig afgelezen worden op het display.

Nauwkeurige ijzer discriminatie
De T2 biedt meer nauwkeurige ijzer discriminatie mogelijkheden door middel van functies als Notch, F-tone, Variable Audio, Tone Breakpoint

De Teknetics T2 is zeer energiezuinig, werkt wel 40 uren op slechts 4 x AA batterijen en wordt geleverd inclusief 5 jaar garantie !

 
 

Meer advertenties uit Diversen

Een leuk Paintba...
U wilt toch ook een leuk uitje als Pa...
Prijs: n.v.t.
BALANCE BOARD Sa...
TOP KWALITEIT FULL OPTION Balance Boa...
Prijs:
€ 179,99
Opblaasbare moto...
Ik heb deze boot gewonnen met een lik...
Prijs:
€ 350,00
Uw eigen sauna?
U wilt toch ook genieten in uw eigen ...
Prijs: n.v.t.
leren gitaar spelen
Wilt u graag leren gitaar spelen? Dan...
Prijs: n.v.t.
Zeeuwse mosselen
Ieder jaar zijn ze weer een begrip: Z...
Prijs: n.v.t.