Uitgebreid Zoeken
Zoek in titel en omschrijving
 
 

Gratis Workshops FALUN GONG - Amsterdam

Advertenties van Google
 
 
Plaatsingsdatum: 20-10-2016
Gratis Workshops FALUN GONG - Amsterdam
Tweet deze advertentie

Gratis Workshops FALUN GONG - Amsterdam

262 keer bekeken

prijs: n.v.t.
Adverteerder
Naam:
Karin
Woonplaats:
Hasselt, BE
Meer advertenties van deze adverteerder
http://nl.falundafa.org/
Gratis Workshops FALUN GONG - Amsterdam
Gratis Workshops FALUN GONG - Amsterdam
Beschrijving: Falun Dafa, ook Falun Gong genoemd, is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen.

Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: “cultivatie” verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; “praktijk” betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je elke zondag van 13.00h tot 14.30h terecht in het Westerpark van Amsterdam. In het Oosterpark elke zaterdag en zondag van 10.00h tot 11.00h.

T: Ping Baas: 06-26489214
E: hollandping@gmail.com


 
 

Meer advertenties uit Workshops

Powerbank Oplade...
Aangeboden een gloednieuwe powerbank ...
Prijs: n.v.t.
DJI Phantom dron...
Aangeboden een gloednieuwe DJI Phanto...
Prijs: n.v.t.